Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Π.Ε. Έβρου

Συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015, οι εγγραφές των ενδιαφερομένων για την «Ακαδημία Π.Ε. Έβρου» και τη σειρά διαλέξεων που ξεκινά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύουν στον Έβρο.

Το ενδιαφέρον των πολιτών είναι σημαντικό και για τις τρεις θεματικές ενότητες. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, με μόνο κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Η εγγραφή και η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν.

Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθούν δύο θεματικές ενότητες:

• «ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Διαλέξεις από Καθηγητές και Ειδικούς Επιστήμονες της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.). Χώρος διαλέξεων: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00.

• «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Διαλέξεις από Καθηγητές της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δ.Π.Θ. Χώρος διαλέξεων: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00.

Στη Ν. Ορεστιάδα θα πραγματοποιηθεί μία θεματική ενότητα:

• «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Διαλέξεις από Καθηγητές της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας του Δ.Π.Θ. Χώρος διαλέξεων: Αίθουσα Πολιτιστικού Πολύκεντρου Δήμου Ορεστιάδας, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 – 20.00.

Οι διαλέξεις θα ξεκινήσουν στις 11/11/2015, ενώ στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφές πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους:

• Αυτοπροσώπως στο Κτίριο Διοίκησης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Καραολή και Δημητρίου 40, Αλεξανδρούπολη, 5ος όροφος, γραφείο 2, ώρες: 08.00 - 15.00, εργάσιμες ημέρες.

• Με αποστολή συμπληρωμένης της αίτησης που είναι αναρτημένη στο site της Π.Ε. Έβρου www.peevrou.eu (banner «ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail):Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στον αριθμό: 25510 35300.

• Τηλεφωνικά στους αριθμούς: 25510 36500 και 25513 50499, ώρες: 08.00 - 15.00, εργάσιμες ημέρες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές, οι όροι και οι προϋποθέσεις, είναι αναρτημένα στο site της Π.Ε. Έβρου: www.peevrou.eu.